Какво е Wstoki.com

Wstoki.com е онлайн административна система, която позволява на своите абонати да публикуват и управляват продуктите си в много интернет каталози.

Как участват фирмите във wstoki.com ?

Фирмите публикуват своите продукти еднократно във wstoki.com и от там разпределят продуктите в сайтовете, в които участват.

Пример:

Фирма Х, която предлага мебели иска да участва в 25 интернет каталога. (например участва в mebeli.bg, zonamebeli.com, cataloginterior.com и.............до 25 ). Фирмата публикува продуктите си в wstoki.com. От wstoki.com тя ги публикува в 25 интернет каталога едновременно с натискането на едно бутонче. Това спестява време на фирмата, тъй като тя не влиза във всеки портал по отделно, за да си публикува продуктите, а го прави само от едно място - wstoki.com.

Предимства

  1. С www.wstoki.com публикувате продуктите си във всички интернет каталози от едно място. Така спестявате време, усилия и пари!
  2. Получавате подробна статистика, която обхваща: разглеждания на всеки продукт по отделни сайтове, във всеки сайт колко продукта са разглеждани и по колко пъти.
  3. Имате възможност да разглеждате запитванията на клиентите за Вашите продукти.
  4. Получавате поръчки, направени от клиентите през сайтовете, в които участвате.
  5. По желание към всеки продукт може да добавите потребителска кошница, чрез която потребителите могат да направят директна поръчка към Вас.
  6. Представяте всеки продукт с детайлна информация - снимка, описание, цена.
  7. Добавяте информация за магазините на фирмата си, която включва адрес и изображение на местоположението на магазините и офиса.
  8. Можете по всяко време да обновявате и добавяте информация за фирмата и продуктите си.